4.18.2010

Brudar och spöken .

Tjejer är knäppa, på många sätt och vis. Vi har så mycket känslor, många av oss, så att det sprutar ur öronen, vi analyserar grejer in i minsta detalj och vi kan ta en grej och vrida och vända på den så att den blir till någonting helt annat, allt detta på gott och ont.
Det som kan hända när vi överanalyserar och vrider på saker är att vi skapar spöken innom oss själva. Vi skapar ett problem av ingenting alls och den enkla lösningen på detta brukar oftast vara så simpelt som - kommunikation. Istället för att gå runt med tanken i huvet, gå och oroa sig och fundera, så om vi tar upp det och pratar om det så brukar det inte vara några svårigheter alls att lösa problemet, om det ens har funnits något riktigt problem.

Så brudar, har ni några funderingar, tankar bekymmer, ta upp det med personen det rör och kommunicera, låt inte spökena hemsöka er.

Men sen är det ju också så, att de allra flesta tjejerna är lite förtjusta i drama, så vi kanske gör en höna av en fjäder för spänningens skull. Vad tror ni.

Inga kommentarer: